🤩70% OFF EVERYTHING code: saucy70🤩

MATERIAAL EN VERZORGING

 

18K GOLD PLATED

18k gold plated sieraden hebben een laagje 18 karaats goud om het basis materiaal. Het geeft dezelfde uitstraling als die van echt gouden sieraden. De meeste saucy by K jewels hebben als basis roestvrij staal. De roestvrijstalen basis wordt in een een goudbad gedoopt, waardoor er een laagje echt goud ontstaat. Daaroverheen worden de sieraden voorzien van een extra coating om zo extra lang te kunnen genieten van je saucy jewels. Het is belangrijk om de tips op te volgen om zo je saucy jewels langer mooi te houden.

 

ROESTVRIJ STAAL

RVS sieraden zijn een staallegering met een minimum van 10,5 massaprocent chroom en een maximum van 1,2 massaprocent koolstof. Roestvrij staal heeft van nature een hoge weerstand tegen aantasting en roest. Om deze reden verkopen wij voornamelijk sieraden met als basis materiaal roetsvrijstaal. De producten zijn waterafstotend, maar zoals bij alle sieraden, is het het beste om contact met chemicaliën te vermijden om hun glans te behouden. Houd er rekening mee dat de kleurtoon van roestvrijstalen sieraden iets donkerder is dan die van zilveren sieraden. Als je sieraden met een langere levensduur wilt kopen, kies dan voor roestvrijstalen sieraden.

 

ALLOY

Alloy sieraden zullen na verloop van tijd van nature verkleuren, maar dit is geen fout van het product. Deze sieraden zijn niet bestand tegen water, vocht en/of zweet. Om jouw sieraden in topconditie te houden, dien je er zorgvuldig mee om te gaan.

 

TIPS OM JE SIERADEN LANG MOOI TE HOUDEN

• Geen contact met zeep, olie, parfums, cosmetica en chemicaliën.

• Maak je sieraden schoon met een zachte doek.

• Verwijder je sieraden bij het slapen, douchen, sporten en zwemmen.

• Berg je saucy jewels op in het gratis meegeleverde sieradendoosje. 

*We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor aanslag op producten bij het verkeerd onderhouden van je sieraden.